Fysiek Domein, Beheer Openbare Ruimte

Voor het team Beheer Openbare Ruimte zoeken wij een twee Assetmanagers Openbaar Groen die een impuls gaan geven aan het beheer de groene buitenruimte waaronder sportaccommodaties en begraafplaatsen.

Wat ga je doen?

132,5 km², waarvan 6 km² water en 8 kernen, midden in het Groene Hart: dat is Alphen aan den Rijn. Een gemeente met zowel stedelijke opgaven als vraagstukken die juist heel dorps van aard zijn. De Openbare Ruimte is zeer divers van aard en daardoor is het beheren en beheersen hiervan een uitdagende taak. Alphen aan den Rijn is trots op dat Groenblauwe karakter en voert actief beleid op het behouden en verbeteren hiervan. Gemeente Alphen aan den Rijn is zich zeer bewust van het veranderende klimaat en de gevolgen hiervan voor de Openbare Ruimte. Je werkgebied biedt veel afwisseling, diversiteit én ruimte voor je eigen inbreng.

Binnen het team Beheer Openbare Ruimte ga je aan de slag als assetmanager met het op orde brengen en houden van de (beeld)bestekken en de arealen en het bewaken van de afgesproken kwaliteitseisen van de groene buitenruimte. Samen met je collega-assetmanagers ben je verantwoordelijk voor de beheerplannen van het openbaar groen, de gemeentelijke sportaccommodaties en de begraafplaatsen. Daarnaast werk je aan het bomenbeheer van de gemeente en levert een bijdrage aan de door de gemeente gestelde opgaven. Onze groene gemeente investeert in duurzaamheid via Green Deals en goede voorzieningen in wijken en kernen

Je werkt integraal samen met de 17 andere collega-assetmanagers in de openbare ruimte. Je hebt de rol van opdrachtgever en contractmanager voor de uitvoering van werkzaamheden door de interne uitvoerende dienst en externe partijen.

Wie zijn wij?

Gemeente Alphen aan den Rijn is een ambitieuze gemeente. Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid zijn onze kerncompetenties. Wij proberen, experimenteren en  ontwikkelen in de praktijk. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Er is bij onze werknemers een gedrevenheid en lef om steeds weer te vernieuwen. Altijd met het doel om het beste resultaat te behalen voor de 111.000  inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn.

Je werkt binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Wie ben je?  

Je bent een teamspeler die weet wat is om in een dynamisch omgeving te werken. Je bent gericht op samenwerking, bent resultaatgericht en weet wat is om projectmatig te werken. Je bent communicatief vaardig zowel naar de interne partners als naar externe belangengroepen, je weet wat het is om te werken met participatie.

Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante cultuur- en groen- technische opleiding afgerond. Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is vakinhoudelijke kennis van groen, ecologie en klimaatadaptatie van belang. Tevens is ervaring met contractbeheer belangrijk om de rol goed te vervullen. Kennis en ervaring in het omgaan van beheersytemen is een pre. Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.

Werkervaring 3-5 jaar

Opleiding:  HBO

Wat bieden wij?

Deze functie is gewaardeerd in schaal 10 en betreft de HR21-functie van medewerker Ontwerp en voorbereiding III. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van minimaal € 3.090 en maximaal € 4.671 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Tevens bieden wij een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, vakantie uren van te kopen of in te zetten voor je eigen ontwikkeling.

Onze visie en cultuur zie je terug in onze manier van werken, ons transparante gemeentehuis en dynamische werkomgeving. We hebben flexibele werkplekken en een werkcafé; dé plek voor een inspirerend werkoverleg en toevallige ontmoetingen.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Radboud Sinnecker teamleider van het team Beheer Openbare Ruimte bereikbaar op telefoonnummer 06-21860126

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan t/m 8 augustus 2022 o.v.v vacaturenummer 22-67 via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.

 Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dienstverband Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
Omvang functie Fulltime
Salaris max. € 4.671
Aantal posities 2
Uren 36 uur p/w
Plaats Alphen aan den Rijn
Provincie Zuid-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2022/67
Contact
  • Radboud Sinnecker, 06-21860126
Gepubliceerd 17-06-2022
Uiterste datum 07-08-2022

Tilbake til ledige stillinger