Ruimte en Veiligheid, Beheer Vastgoed en Openbare Ruimte

Ben jij die ondersteunende administratieve duizendpoot die op breed terrein werkzaam wil zijn? Ben je geïnteresseerd in zaken die gaan over openbare ruimte en vastgoed? Binnen onze teams is veel dynamiek en geen dag hetzelfde. Ben je hier naar op zoek? Dan is deze baan iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkt voor de teams Beleid en Beheer Openbare Ruimte en Vastgoed. De collega’s uit deze teams werken nauw samen op beide thema’s, ieder vanuit zijn of haar rol. Dit vragen wij ook van de officemanagers die de teamleiders en teams ondersteunen. Het kan alleen maar met elkaar! Wij zoeken een servicegerichte officemanager die in staat zijn om meerdere soorten informatie aan elkaar te koppelen en de verbinding te signaleren en daarnaar te handelen. De taken bestaan uit agendabeheer, het voorbereiden van vergaderingen, voortgang van processen bewaken en het ondersteunen van collega’s bij administratieve processen. Daarnaast is het van belang dat je je focust op het ontzorgen van de teamleiders. Hieronder kan vallen: mailverkeer actief bijhouden en daar acties uit halen en organiseren, het voorbereiden van het portefeuillehouderoverleg met de wethouder, beheren van complexe meldingen en het begeleiden en organiseren van verbetertrajecten op administratief gebied. Je werkt 20 uur per week in een duobaan met een andere officemanager, belangrijk is dat we vooral op de woensdagochtend jou nodig hebben!

Wie zijn wij?

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners. Je zit altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Wie ben je?

Wij zoeken een positief ingestelde aanpakker die zich thuis voelt bij onze teams en goed kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en vragen die op je afkomen. Je staat stevig in je schoenen, je bent flexibel, accuraat, representatief en bent bereidt je collega’s in uiteenlopende vraagstukken te helpen. Je hebt secretariële ervaring en kan discreet met vertrouwelijke informatie omgaan. Verder is het van belang dat je nauwkeurig werkt. Ruime kennis van Office 365, waaronder Microsoft Outlook, Microsoft Excel en Microsoft Word is een pre.

Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.

Werkervaring:  minimaal 3 jaar  

Opleiding:  MBO

Wat bieden wij?

Deze functie is gewaardeerd in schaal 7  en betreft de HR21-functie van Medewerker administratief & secretarieel II. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van minimaal
€ 2.255,- en maximaal € 3.301,-  bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Broekhuijsen, teamleider Vastgoed per mail mbroekhuijsen@alphenaandenrijn.nl of mobiel 06-53284620

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 24 juni 2022 o.v.v vacaturenummer 22-04 via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.

Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure. 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Dienstverband Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
Omvang functie Parttime
Salaris max. € 3.176
Aantal posities 1
Uren 20 uur per week
Plaats Alphen aan den Rijn
Provincie Zuid-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2022/4
Contact
  • Martine Broekhuijsen , 06-53284620
Gepubliceerd 10-06-2022
Uiterste datum 24-06-2022

Retour aux postes vacants