Publieksdienstverlening, Vergunningen

Bij het team Vergunningen worden allerlei vergunningen en ontheffingen verleend die verkeerszaken betreffen: denk hierbij o.a. aan ontheffing voor het voetgangersgebied in het centrum, of zwaar verkeer, gehandicaptenparkeerplaatsen, laadpalen en vervoer gevaarlijk stoffen. Samen met de medewerkers Verkeer van Beheer en Beleid Openbare Ruimte beoordeel je aan welke voorwaarden de aanvrager moet voldoen.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor adequate en zorgvuldige behandeling van de binnenkomende aanvragen. Je vraagt adviezen bij de verkeerscollega’s en verwerkt deze tot een duidelijke ontheffing,  vergunning of heldere afwijzing. Belangrijk voor ons is dat je precies bent in de administratieve taken en goed op deadlines kunt werken.

Wie zijn wij?

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Je werkt binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Wie ben je?

Een vrolijke collega die er plezier in heeft om de ontheffingen/vergunningen snel en adequaat te behandelen. Je bent afhankelijk van meerdere collega’s en doet je uiterste best om de adviezen zo snel mogelijk op te halen en te verwerken. Je staat de aanvragers professioneel te woord en hebt geen moeite met het uitleggen waarom iets niet mogelijk is.

Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.

 Werkervaring

1-3 jaar / 3-5 jaar

Opleiding
MBO

Wat bieden wij?

Deze functie is gewaardeerd in schaal 7 en betreft de HR21-functie van medewerker beleidsuitvoering IV. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van minimaal € 2.255 en maximaal € 3.301 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Annemieke Reekers van het team Vergunningen bereikbaar op telefoonnummer 06-2120 4818.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 24 juni 2022 o.v.v vacaturenummer 22-75 via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina.
Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.

Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure. 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Dienstverband Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband
Omvang functie Fulltime
Aantal posities 1
Uren 30-36 uur p/w
Plaats Alphen aan den Rijn
Provincie Zuid-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2022/75
Contact
  • Annemieke Reekers, 0621204818
Gepubliceerd 30-05-2022
Uiterste datum 24-06-2022

Takaisin avoimiin työpaikkoihin