Fysiek Domein, Projectmanagement Gebiedsontwikkeling

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van onze groen-blauwe stad en omliggende kernen. Ben jij een enthousiaste, proactieve professionele ondersteuner met sterke organisatorische eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons versterken bij de ontwikkeling van woningbouw, bedrijventerreinen en transformatie van gebieden.

Het Team projectmanagement Gebiedsontwikkeling

Het team projectmanagement Gebiedsontwikkeling bestaat uit 25 professionals en een flexibele schil die werken aan de leefomgeving van inwoners en ondernemers in onze gemeente. Projectleiders, planeconomen, projectondersteuners en woonadviseurs werken intensief samen in projectteams samen met andere specialisten uit onze organisatie en daarbuiten. Vanuit een projectmatige aanpak zorgen wij voor passende woningen en werklocaties.

Wat ga je doen?

Lef in het Groene Hart is het motto van onze bestuurlijke ambities. De Projectondersteuner werkt vanuit het thuisteam Projectmanagement Gebiedsontwikkeling.

In je werk ondersteun je de diverse projectmanagers en het projectteam Rijnhaven door onder andere het maken van afspraken, agendabeheer, voorbereiden van vergaderingen en het verzorgen van de notulen en actielijsten. Je draagt zorg voor de administratieve ondersteuning zoals documentenbeheer en de bestuurlijke routing van de documenten voor het college van B&W en gemeenteraad. Ook draag je zorg voor de ondersteuning bij het inzetten van communicatiemiddelen binnen jouw projecten.

Wie zoeken wij?

Je wordt enthousiast van werken binnen projectteams aan de toekomst voor onze inwoners en ondernemers. Je weet van aanpakken, houdt het doel in zicht en hebt daarbij oog voor details en samenhang. Je bent communicatief en pragmatisch. Je kunt helder en effectief (formuleren) schrijven.

Je denkt graag mee en signaleert waar er eventuele knelpunten zijn. Daarnaast heb je een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer. Enkele jaren ervaring als projectondersteuner bij voorkeur in gebiedsontwikkeling is een pré.

Verder zien we graag:

  • Een afgeronde MBO+/HBO diploma (vastgoed, planologie, urban development);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken.

Voldoe je niet aan bovenstaande wensen maar denk je toch een goede match te zijn? Dan ontvangen we graag ook jouw sollicitatie met een duidelijke motivatie.

Wie zijn wij?

Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Wat bieden wij?

Bij Gemeente Alphen aan den Rijn kom je terecht in een hecht en ondersteunend team waar open communicatie en samenwerking centraal staan. Onze collega's zijn niet alleen toegankelijk, maar ook enthousiast om hun kennis te delen en met jou te sparren over uitdagende vraagstukken. We geloven in een cultuur van vertrouwen en moedigen een positieve werkomgeving aan waar ruimte is voor humor en een glimlach. We streven ernaar om elkaar te inspireren en te ondersteunen, in een hybride werkomgeving.

Wij leren door te doen. Dat geldt dus ook voor jou, je krijgt bij ons de ruimte om te proberen, leren en je verder te ontwikkelen. Wij durven vernieuwend te zijn, jij ook?

Verder bieden we je:

  • Salaris in schaal 8 CAO Gemeenten max. €4.244,- o.b.v. 36 uur;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en financiering van een (elektrische) fiets;
  • Een pensioenregeling via het ABP, waarbij gemeente Alphen aan den Rijn het grootste deel betaalt;
  • Flexibele werktijden en alle faciliteiten om hybride te werken, waaronder een smartphone en een laptop;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen;
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en zelfs gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof;

Onze visie en cultuur zie je terug in onze manier van werken, ons transparante gemeentehuis en dynamische werkomgeving. We hebben flexibele werkplekken en een werkcafé; dé plek voor een inspirerend werkoverleg en toevallige ontmoetingen.

Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Bob van der Zande, Teamleider Projectmanagement Gebiedsontwikkeling, bereikbaar 06 – 46973005.

Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wacht niet tot het laatste moment met solliciteren. De gesprekken kunnen plaatsvinden voor de sluitingsdatum en de vacature sluit mogelijk eerder.

Dienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Fulltime
Salaris Max. €4.244,-
Aantal posities 1
Uren 36
Plaats Alphen aan den Rijn
Provincie Zuid-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2024/118
Contact
  • Bob van der Zande, 0646973005
Gepubliceerd 27-05-2024
Uiterste datum 17-06-2024

Terug naar vacatures